Gérvágó bárd

Leírás

Gérvágó bárd

12/VMM modell 12/SMM modell.
Erős, hosszú élettartamú, angol tervezésű mechanikus gérvágó bárd.
Kitűnő minőségű késsel, 12/VMM modell jobb oldali 1 m-es, 12/SMM modell jobb oldali 1,5 m-es, alátámasztott asztalhosszabbítással.
Bal oldali asztalhosszabbítás javasolt, de külön kell megrendelni.

Erős, robusztus konstrukció, a 12/VMM típuson a léc méretének beállításása úgy történik, hogy, mivel a léc külső méretét kell mérni, a falcmérethez hozzá kell adni a léc falc nélküli szélességét kétszer. A 12/SMM típus drágább, de ott a falc méretét egyből hozzá lehet egy 45 fokos bevonalkázott jelzéshez állítani, kevesebbet kell mérni ill. számolni, és itt az árban a hosszabb jobb oldali asztalhosszabbítás is benne van.

Telephelyünkön üzem közben a bárd megtekinthető.

A bárd maximum 10 cm széles, szélén max. 15 cm-ig emelkedő léc vágására alkalmas, bármilyen hosszméret vágható 45 fokban. Más szögek is beállíthatók, de akkor csak a léc vége vágható le az adott szögben, a léc a gépen nem tolható végig. Leginkább a trópusi lécek vágására ajánlott, valamint, ahol a léc külső oldalán nincs befelé hajlás, mert ott a lecsapó bárd a léc felső részét – mivel nincs ellentámasztás – lefelé kitörheti. Az ellentámasztás alulról a falc oldalán van meg. A kés élezhető, de tartalék késpár beszerzését javasoljuk. A gép különös karbantartást nem igényel. A bárdot helyszínre szállítjuk, beüzemeljük, az esetleges alkatrész- és tartozékok ellátását biztosítjuk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gérvágó bárd” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Küldjön e-mailt, amint lehet, válaszolunk!

Írd be a keresett szót, majd nyomj Entert